Webshop

Bloemkaartje.nl is een webshop. U kunt 24 uur per dag bij ons rondkijken, inspiratie opdoen en op elk gewenst moment uw producten bestellen en deze veilig betalen via iDEAL.

Wij zijn geen standaard internet drukkerij

Internet drukkerijen zijn vaak erg goedkoop. Dat komt mede doordat de voorbereiding bij u ligt. Bij internet drukkerijen bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van bestanden volgens allemaal ingewikkelde aanleverspecificaties. U wordt geconfronteerd met snijtekens, kleurprofielen, CMYK, RGB, PMS, 3mm overvul, aflopend, high-res, vectorbestanden en nog veel meer ingewikkelde vaktermen. Niet bij ons. Bij ons heeft u wel de lusten, niet de lasten. Wij verzorgen voor u de voorbereiding én toch profiteert u van zeer aantrekkelijke prijzen.

Werkwijze

Kies de gewenste producten, aantallen en overige specificaties. U kunt per product aangeven welke gegevens u gedrukt wilt hebben. Na de bestelling en betaling ontvangt u van ons een drukproef in de vorm van een PDF bestand. Controleer uw gegevens nauwkeurig en geef uw akkoord of eventuele wijzigingen aan ons door. Na akkoord van de drukproef nemen wij uw order in productie en wordt het afhankelijk van de bewerkelijkheid en de omvang in 3 tot 10 werkdagen geleverd.

Drukproef

Wij doen er alles aan om zo secuur mogelijk te werken, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens. Daarom verzoeken wij u om alle gegevens goed te controleren en raden u aan de drukproef uit te printen. Controleer alle gegevens zoals adressen, telefoon- en faxnummers, mailadressen en de algemene indeling. Aan de weergave van kleuren in de drukproef op uw beeldscherm of printer kunnen géén rechten worden ontleend.

Maatwerk en eigen ontwerp

Kunt u niet precies vinden waar u naar op zoek bent? Of heeft u een eigen ontwerp? Geen probleem, wij verzorgen uiteraard ook maatwerk! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 

© 2013 - 2024 bloemkaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel