Bloemistendrukwerk

Alle producten op het gebied van drukwerk, die u als bloemist en cadeaushop nodig heeft, bestelt u hier. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kaartjes, werkbonnen, nota’s, spaarkaarten, adresbriefjes, prijslabels, stickers en cadeaubonnen. Daarnaast leveren wij uiteraard standaard producten zoals briefpapier, enveloppen, flyers, folders enz.


Uw product is uw visitekaartje

Geef uw producten een visitekaartje mee in de vorm van een bloemkaartje en een sticker voorzien van uw gegevens. Daarmee maakt u een bosje bloemen of een cadeautje niet alleen nog mooier, maar zo kan ook iedereen zien waar het vandaan komt. En dat is de beste reclame die u kunt hebben. Er zit vast wel iets bij dat aansluit bij uw imago en uitstraling; hip, klassiek, strak of juist sierlijk.

Bloemkaartje.nl | Antero printmedia

Bloemkaartje.nl, dat onderdeel uitmaakt van Antero printmedia, is al ruim 40 jaar dé drukker voor bloemisten door heel Nederland. Voor velen zijn wij bekend geworden als specialist in bloemistendrukwerk onder de naam Drukkerij van der Stelt en later als Drukkerij Grüschke van der Stelt. Sinds 1 oktober 2011 hebben wij onze naam aangepast aan de tijd. Met zowel conventionele als nieuwe druktechnieken die wij slim inzetten en combineren is Antero printmedia een zeer moderne ‘hybride’ drukkerij.

© 2013 - 2024 bloemkaartje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel